Quantcast The noise level on my Sony A77 is quite high

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default The noise level on my Sony A77 is quite high

    I'm sorry if this question appears easy but every time I'm processing in raw and no matter what ISO setting I'm using, there's a ton of noise. Would I be missing a setting that's causing this? Is it a known problem for the A77? This wasn't an issue on my A55. Any help would be great!

  2. #2
    Super Moderator/Reviewer
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    10,929
    Rep Power
    62

    Default Re: The noise level on my Sony A77 is quite high

    Quote Originally Posted by Felurian View Post
    I'm sorry if this question appears easy but every time I'm processing in raw and no matter what ISO setting I'm using, there's a ton of noise. Would I be missing a setting that's causing this? Is it a known problem for the A77? This wasn't an issue on my A55. Any help would be great!
    Is there a similar problem with your JPG pictures or is it with your RAW pictures only? Try taking successive (or simultaneous) photos of the same subject in JPG and RAW and compare the two.
    My Gear:
    Panasonic FZ28
    Canon Elph 110 HS
    Canon A720IS (retired)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -5. The time now is 09:22 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1