Photo Gallery Troubleshooting

Discussion in 'Site Suggestions and Site Help' started by bTaryag, Jan 30, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bTaryag

    bTaryag Well-Known Member

    Messages:
    266
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    No I don't mind at all just wanted to know if thats the way it should be, or there was a problem.
     
  2. Ben Stafford

    Ben Stafford Site Admin

    Messages:
    3,018
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    I don't *think* it's a problem, but it's definitely not intuitive.
     
  3. bTaryag

    bTaryag Well-Known Member

    Messages:
    266
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Two questions

    1 - I see that exif data is only available on some of my pictures - do you know why that is?

    2 - There seems to be a few comments on various pictures from people, who don't say anything. It happens when they rate a picture, but seems pointless (unless it would say what they rated the picture!)
     
  4. Ben Stafford

    Ben Stafford Site Admin

    Messages:
    3,018
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    1. My best guess is that the EXIF data is not always preserved when edited with some software.

    2. Yeah, I noticed that too. I guess that the software writer's thought was that people would leave a comment along with a rating. Those empty messages do show ratings on the upper right side of the "message".
     
  5. Gautam

    Gautam Well-Known Member

    Messages:
    139
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    If you edit images and re-save them, I believe the EXIF data will be removed by default unless you specify otherwise.
     
  6. Kidder

    Kidder Active Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having a bit of trouble trying to add photos to my gallery. I use the "Submit new Photos" button to try uploading my pictures but everytime I try to submit/upload any number of images I get a "Connection Interrupted" error.

    My image sizes are about 3.5Mb and I've tried just uploading one at a time.

    Is there a file size max? The upload page says it's unlimited.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page