Sony H-20 problem with telephoto lens

Discussion in 'Sony' started by juanderful, Mar 6, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. juanderful

    juanderful New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a sony H-20 Camara and 2 weeks ago i got a tele photo lens 2.2from Hila optics.
    I have been trying to use it but i can't remove the blur, can some one help me with the setting?
     
  2. Andy Stanton

    Andy Stanton Super Moderator Super Moderator

    Messages:
    11,287
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    48
    Does your H20 have the blur problem without the converter lens attached? If it does not, the problem may be a - the lens is not compatible with your camera, b - the lens is not properly attached to your camera, or c - there's a defect in the lens.

    Take a close look at the Hila lens manual to make sure you attached the lens properly and you know how to use it. If you still have problems you'll have to contact Hila.
     
  3. pinkbuffalo

    pinkbuffalo New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi Juanderful. I have that Hila lens!!!. Except I use it on a Canon G11, it's awesome. I know on some camera's there is a setting for telephoto mode. You may have to engage that setting on your Sony. Additionally, you can look through the lens without putting it on the camera. If there is blurriness then the lens is defective. Get a new one! I hope I helped ya.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page